Over

‘Eat yourself happy at Prinz Wolf’

Bij Prinz Wolf kan je van ’s middags tot ’s avonds binnenlopen om jezelf helemaal gelukkig te eten. We hebben een ‘all-day-menu’ dat bestaat uit kleinere warme en koude gerechten die je heel goed kunt delen, maar dat hoeft natuurlijk niet. We zitten aan de Prinsengracht in Amsterdam, lekker centraal dus perfect om even bij te komen met een wijntje wanneer je aan het winkelen bent. Aan het einde van de dag is het borreltijd. De muziek gaat wat harder, de cocktails komen op tafel en als je trek krijgt zijn we altijd in de buurt. Prinsengracht 411, see you soon!

Highlights

Vacature

Zowel voor Wolf Atelier aan het Westerdoksplein als voor Prinz Wolf aan de Prinsengracht, zijn wij op zoek naar zelfstandig werkende koks, chef koks en sous chefs. Bekijk de websites of stuur direct een e-mail met je motivatie en CV naar michael@wolfgroup.nl.

Lees meer...
Easter Brunch
Easter Brunch

Met Pasen, op zowel 1 als 2 april, proef je bij Prinz Wolf tijdens de brunch de he-le kaart! Voor € 60 ga je all-in en geniet je van ladingen oesters, alle tartaars en natuurljk onze bites. 

Als paas-extraatje bestel je voor € 1 onze inmiddels bekende mini Bloody Mary. Natuurlijk schenken we ook onze cocktails, wijnen en champagne. 

Reserveren kan online via www.prinzwolf.nl of door te bellen naar 020 344 64 28. Vermeld bij je reservering even dat het om de Easter Brunch gaat.

Lees meer...
Vacature
Vacature

Prinz Wolf, met zijn prachtige locatie aan de Prinsengracht en gevarieerde kaart met tartaars, oesters, bubbels en bites, is op zoek naar medewerkers bediening.

Heb je een goed gevoel voor service, een passie voor werken met mooie producten en een proactieve houding stuur dan je CV & motivatie naar natalie@wolfgroup.nl.

Lees meer...
Dinner card

Kan je maar geen genoeg krijgen van de tartaren en al het andere lekkers van Prinz Wolf? Neem dan een kijkje in  onze webshop voor dinner cards t.w.v. €25,-.

Daarnaast is in onze webshop ook de IQ Creative dinner card beschikbaar. Deze dinner card is te besteden in alle IQ Creative-restautants. Hét perfecte cadeau voor elk moment van de dag en voor elke smaak.

De IQ Creative dinner card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants:  HappyhappyjoyjoyArriba Arribasupperclubsupperclub cruiseEnvyHeineken HoekWolf AtelierJulius bar&grill en AptBestellen kan hier

Lees meer...

Evenementen

Op zoek naar een evenementlocatie? Prinz Wolf, gevestigd aan de sfeervolle grachten van Amsterdam, is geschikt voor verschillende evenementen van klein formaat.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met je mee. Je kunt contact opnemen via 020 - 344 64 27 of via e-mail: info@prinzwolf.nl

 

reserveringen

Je kunt hieronder een tafel reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook. Mocht er een speciale gelegenheid zijn, of heb je speciale wensen, geef dit dan aan in de notities bij het maken van de reservering. Vragen over groepen of speciale evenementen? Neem dan contact op met ons sales team via info@prinzwolf.nl

Contact

PRINZ WOLF

Prinsengracht 411
1016 HM Amsterdam
info@prinzwolf.nl
+31 20 344 64 08

Openingstijden

Maandag - Donderdag
12:00 - 23:00

Vrijdag - Zaterdag
12:00 - 00:00

De keuken sluit om 23:00 uur

Zondag
12:00 - 18:00

 

Openbaar Vervoer

Prinz Wolf is centraal gelegen aan de grachten van Amsterdam, op Prinsengracht 411, in de ‘9 straatjes’. Je komt er door met tram 17, 14 of 13 uit te stappen bij de halte ‘Westermarkt’. 

Parkeren

Er is een Q-Park parkeergarage op de Marnixstraat op 750 meter afstand van Prinz Wolf.