Over

Wegens groot succes bij zuster restaurant Wolf Atelier is de TARTAR-IA verhuisd naar de Prinsengracht. Hier kun je genieten van verschillende tartaren in alle soorten en maten. Samen met een selectie bites, mooie wijnen, bubbels en cocktails is dit een droom die uitkomt voor alle tartaar liefhebbers. 

Michael Wolf verdiende zijn sporen o.a. bij Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy. In 2016 opende Michael zijn eerste eigen restaurant in Amsterdam: Wolf Atelier. Verwacht kleine, verfijnde gerechten vol met passie, details en smaken. Wolf Atelier is gevestigd in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende industriële spoorbrug, vlakbij Amsterdam Centraal Station. 

Evenementen

Op zoek naar een evenementlocatie? Prinz Wolf, gevestigd aan de sfeervolle grachten van Amsterdam, is geschikt voor verschillende evenementen van klein formaat.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met u mee. U kunt contact opnemen via 020 - 344 64 27 of via e-mail: info@wolfatelier.nl

 

Reserveringen

U kunt hieronder een tafel te reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook. Mocht er een speciale gelegenheid zijn, of heeft u speciale wensen, geef dit alstublieft bij het maken van de reservering aan in de notitie. Vragen over groepen of speciale evenementen? Neem dan contact op met ons sales team via info@wolfatelier.nl

Contact

PRINZ WOLF

Prinsengracht 411
1016 HM Amsterdam
info@prinzwolf.nl
+31 20 344 64 08

Openingstijden

Lunch, Brunch, Diner
Maandag - Zondag
11h30 - 01h00

​De keuken sluit om 23h00

Openbaar Vervoer

Prinz Wolf is centraal gelegen aan de grachten van Amsterdam, op Prinsengracht 411, in de ‘9 straatjes’. Je komt er door met tram 17, 14 of 13 uit te stappen bij de halte ‘Westermarkt’. 

Parkeren

Er is een Q-Park parkeergarage op de Marnixstraat op 750 meter afstand van Prinz Wolf.