Prinz Wolf

‘Eat yourself happy at Prinz Wolf’

Bij Prinz Wolf kan je van ’s middags tot ’s avonds binnenlopen om jezelf helemaal gelukkig te eten. We hebben een ‘all-day-menu’ dat bestaat uit warme en koude gerechten die je heel goed kunt delen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt gaan voor de complete beleving, zoals beschreven bij 'Menu' (want trust us: je wilt echt niks missen), maar je bent natuurlijk ook welkom voor een drankje en een bite. We zitten aan de Prinsengracht 411 in Amsterdam, lekker centraal dus altijd in de buurt. Borrelen doen we ook graag, aan het einde van de dag gaat de muziek wat harder, shaken we de cocktails en als je trek krijgt raden we je graag iets aan. 

See you soon!

Highlights

Moederdag

Natuurlijk kon je niet wachten je kleine spruit te ontmoeten... En je kon niet wachten om eindelijk dat prachtige gezinnetje te vormen... Maar je kon vóóral niet wachten om eindelijk weer te genieten van dat heerlijke eten waar je negen maanden lang over hebt gefantaseerd!

En laten wij nou precies alles in huis hebben waar jij eindelijk weer van kan genieten. Dus deze dragen we op aan de moeders, in het speciaal de nieuwe moeders, maar op vrijdag 11 mei maken we er een feest van voor álle moeders!

Voor € 20 krijg je:
- Een glas cava
- Twee heerlijke oesters
- Een steak tartaar mét gepocheerd ei
- Én een kleine verrassing zodat je ook thuis nog af en toe 'off duty' kan gaan

Verder zorgen wij er voor dat het eruit ziet als een feestje, je muziek hoort waar je blij van wordt (misschien daarna nog even de stad in?) én krijg je een foto mee als aandenken.

Dus neem die vriendin mee die net moeder is geworden, kom met je groep mom-friends óf verras je eigen moeder.

Tot de 11de dames!

Reserveren kan online op www.prinzwolf.nl of door te bellen naar 020 344 64 08. Vermeld hierbij dat het om Off Duty (Moederdag) gaat.

Lees meer...
brunch
Sunday Brunch - Oyster Edition

Om een lang verhaal kort te maken: We hebben oesters voor € 1, de-beste-gerechten die je ooit geproefd hebt én een extra brunch menu met juicy cocktails en een aantal extra bites voor die typische (brakke) zondag cravings. Join us for your best Sunday yet!

Reserveren kan online of door te bellen naar 020 344 64 08. Binnenlopen mag natuurlijk ook.

Lees meer...
Dinner card

Kan je maar geen genoeg krijgen van de tartaren en al het andere lekkers van Prinz Wolf? Neem dan een kijkje in  onze webshop voor dinner cards t.w.v. €25,-.

Daarnaast is in onze webshop ook de IQ Creative dinner card beschikbaar. Deze dinner card is te besteden in alle IQ Creative-restautants. Hét perfecte cadeau voor elk moment van de dag en voor elke smaak.

De IQ Creative dinner card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants:  HappyhappyjoyjoyArriba Arribasupperclubsupperclub cruiseEnvyHeineken HoekWolf AtelierJulius bar&grill en AptBestellen kan hier

Lees meer...

Evenementen

Op zoek naar een evenementlocatie? Prinz Wolf, gevestigd aan de sfeervolle grachten van Amsterdam, is geschikt voor verschillende evenementen van klein formaat.

Onze Sales & Events afdeling denkt graag met je mee. Je kunt contact opnemen via 020 - 344 64 27 of via e-mail: info@prinzwolf.nl

 

reserveringen

Je kunt hieronder een tafel reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag natuurlijk ook. Mocht er een speciale gelegenheid zijn, of heb je speciale wensen, geef dit dan aan in de notities bij het maken van de reservering. Vragen over groepen of speciale evenementen? Neem dan contact op met ons sales team via info@prinzwolf.nl

Contact

PRINZ WOLF

Prinsengracht 411
1016 HM Amsterdam
info@prinzwolf.nl
+31 20 344 64 08

Openingstijden

Maandag - Donderdag
12:00 - 23:00

Vrijdag - Zaterdag
12:00 - 00:00

De keuken sluit om 23:00 uur

Zondag
12:00 - 18:00

 

Openbaar Vervoer

Prinz Wolf is centraal gelegen aan de grachten van Amsterdam, op Prinsengracht 411, in de ‘9 straatjes’. Je komt er door met tram 17, 14 of 13 uit te stappen bij de halte ‘Westermarkt’. 

Parkeren

Er is een Q-Park parkeergarage op de Marnixstraat op 750 meter afstand van Prinz Wolf.