3 aandelen in de gezondheidszorg die u rijk kunnen maken

Ontdek waarom u op deze bedrijven kunt rekenen om uw nestei te laten groeien.

 

Rijk worden door te investeren in aandelen is niet ingewikkeld. In feite zijn er slechts drie eenvoudige stappen voor nodig.

 

Zoek eerst industrieën die u kunt verwachten te groeien. Koop vervolgens aandelen van succesvolle bedrijven die sterke voordelen hebben ten opzichte van hun concurrentie.

 

Drie zorgverleners. De derde en belangrijkste stap is om uw aandelen lang genoeg aan te houden om de door u geïdentificeerde voordelen marktconforme rendementen te laten opleveren. Het vereist de minste inspanning, maar meer investeerders struikelen over deze derde stap dan de eerste twee samen. Daarom is het een goed idee om vast te houden aan aandelen waarvan u zeker weet dat u ze voor de lange termijn vasthoudt, zelfs als ze af en toe dalen.

 

In goede en in slechte tijden kunnen investeerders er zeker van zijn dat de gestaag stijgende vraag naar gezondheidszorg een algemene rugwind zal bieden voor CVS Health (NYSE: CVS), Intuitive Surgical (NASDAQ: ISRG) en Veeva Systems (NYSE: VEEV). Dit is waarom je van hen kunt verwachten dat ze je nestei helpen laten groeien tot een fortuin. amazon koers euro is gestegen.

 

  1. CVS Gezondheid

U kent waarschijnlijk de enorme voetafdruk van dit bedrijf, maar dat is slechts één in elkaar grijpende component van een veel grotere operatie. In 2018 nam CVS Health Aetna over, een van Amerika’s grootste bedrijven voor het beheer van gezondheidsvoordelen.

 

Voordat Aetna werd overgenomen, was CVS Health al de grootste manager van apotheekvergoedingen in het land, een soort bedrijf dat door het zorgplan wordt gesponsord om als een enkele entiteit met geneesmiddelenfabrikanten te onderhandelen. Naast apotheken exploiteert CVS ook 1.100 particuliere gezondheidsklinieken in de VS.

 

Met een unieke combinatie van gerelateerde bedrijfssegmenten die samenwerken, kan CVS Health kwaliteitszorg bieden tegen lagere kosten dan zijn minder geïntegreerde concurrenten. De effecten komen naar voren in het kasstroomoverzicht van de onderneming. De kasstroom uit bedrijfsactiviteiten bedroeg $ 12,8 miljard in 2019. CVS Health denkt dat dit cijfer ondanks de pandemie in 2020 is gestegen tot tussen $ 12,8 miljard en $ 13,3 miljard. aandelenkopen.nl kun je meer informatie vinden.

 

 

  1. Intuïtieve chirurgische ingreep

Er zijn ongeveer 6000 van de da Vinci-systemen van dit bedrijf in gebruik over de hele wereld door getrainde chirurgische teams die vorig jaar ongeveer 1,2 miljoen minimaal invasieve procedures hebben uitgevoerd. Dat maakt het de bekendste reeks robotchirurgische apparatuur waaruit ziekenhuizen moeten kiezen.

 

De da Vinci-suite van door robots ondersteunde chirurgische systemen wordt gebruikt om te helpen bij veel procedures die opnieuw zijn gepland door ziekenhuizen die overweldigd zijn door de COVID-19-pandemie. Ondanks de uitdagingen was het aantal uitgevoerde procedures met da Vinci-systemen in 2020 ongeveer hetzelfde als in 2019.

 

Intuitive Surgical denkt dat de producten die het op de markt heeft gebracht en de procedures waarvoor het al is goedgekeurd, ongeveer 6 miljoen keer per jaar kunnen worden uitgevoerd. Het bedrijf ontwikkelt da Vinci voor nieuwe procedures die het jaarlijkse procedurevolume kunnen verhogen tot ongeveer 20 miljoen.

 

Met terugkerende inkomsten uit de verkoop van instrumenten en accessoires die dit jaar $ 3 miljard zouden kunnen bedragen, kunnen investeerders erop rekenen dat Intuitive Surgical potentiële concurrenten een aantal stappen voor blijft in de ruimte waarin het pionierde.

 

  1. Veeva-systemen

Dit bedrijf begon met cloudgebaseerde diensten voor klantrelatiebeheer (CRM) om aan de speciale behoeften van farmaceutische bedrijven te voldoen. Sinds zijn beursdebuut in 2013 is Veeva Systems de toonaangevende leverancier van CRM-tools voor verkoopvertegenwoordigers in de farmaceutische industrie die unieke en complexe relaties hebben met artsen en overheidsinstanties.

 

Wetenschapper die gegevens invoert op een touchscreen.

In de dagen vóór elektronische inzendingen konden nieuwe medicijnaanvragen een klein kantoor vullen met stapels papier van vloer tot plafond. De activiteiten van Veeva Systems zijn veel verder gegaan dan alleen een CRM-serviceprovider en bieden een populaire reeks tools die de life science-industrie gebruikt om informatie te volgen die wordt gegenereerd tijdens de ontwikkeling van geneesmiddelen.

 

Naast het vereenvoudigen van het bijhouden van kwaliteitscontroleregistraties voor farmaceutische productielocaties, is Veeva Systems ook begonnen met het stroomlijnen van de manier waarop medicijnfabrikanten klinische onderzoeken uitvoeren met apps waarmee artsen en vrijwilligers kunnen deelnemen aan klinische onderzoeken zonder elkaar noodzakelijkerwijs persoonlijk te zien.

 

In het derde kwartaal rapporteerde Veeva Systems een aangepast bedrijfsresultaat dat jaar op jaar met 39% steeg tot $ 156 miljoen. Beleggers kunnen uitkijken naar nog meer indrukwekkende groei die in het verschiet ligt. De diensten van Veeva Systems worden ook populair in andere sterk gereguleerde industrieën. Tijdens het huidige fiscale jaar is de verkoop aan bedrijven die verpakte consumptiegoederen, cosmetica en chemicaliën maken, gestegen tot $ 30 miljoen of ongeveer 8% van de totale omzet.

 

Makkelijk te bewaren

Veeva Systems en Intuitive Surgical zijn beide leiders in lucratieve niches in de gezondheidszorg waarin ze zelf pionierden. Met duizenden apotheken in de detailhandel en handige medische klinieken om haar klanten van dienst te zijn, is CVS Health’sfarmaceutische bedrijven en bedrijven met gezondheidsvoordelen hebben een unieke kans om de concurrentie voor te blijven.

 

Door goede en slechte tijden heen blijven gaan is de meest cruciale stap om rijk te worden als belegger op de aandelenmarkt. Met sterke voordelen ten opzichte van de concurrentie die zijn gebouwd om lang mee te gaan, zou het een koud kunstje moeten zijn om uw aandelen voor de lange termijn vast te houden.

 

Moet u nu $ 1.000 in Veeva Systems Inc. investeren?

 

Voordat u Veeva Systems Inc. overweegt, wilt u dit graag horen.

 

Investeerderslegendes en Motley Fool mede-oprichters David en Tom Gardner hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen … en Veeva Systems Inc. was daar niet een van.

 

De online beleggingsdienst die ze al bijna twee decennia runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de aandelenmarkt met meer dan 4x verslagen. * En op dit moment denken ze dat er 10 aandelen zijn die je beter kunt kopen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.